TEKİRDAĞ YENİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN ŞARKÖY’DEKİ OKULLARA ZİYARET - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

TEKİRDAĞ YENİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN ŞARKÖY’DEKİ OKULLARA ZİYARET

26-09-2024 | 19:44

Tekirdağ Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, Şarköy ilçesinde okullar ile yapımı devam eden okul inşaatlarını gezerek incelemelerde bulundu. İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol, ziyaretlerine Şarköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden başladı. Yeniyol, lise bünyesinde faaliyet gösteren Yemek Üretim Atölyesini ziyaret ederek taşımalı öğrencilere yemek üretim çalışmalarını yerinde inceledi. Akabinde öğretmenlerle buluşarak Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ve eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili istişare ve değerlendirmelerde bulundu. Müdür Yeniyol, ziyaretlerine Zübeyde Hanım Anaokulunu ziyaret ederek devam etti. Öğretmen, öğrenci ve velilerle sohbet etti. Devamında Şarköy 17 Kasım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bünyesindeki Gıda Laboratuvarı ile Zeytinyağı Sıkım Atölyesini ziyaret ederek okul müdüründen yapılan faaliyetler ile ilgili bilgi aldı. Öğretmenler ile sohbet ederek Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ile eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.
İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol'un Şarköy ziyareti, İl Yatırım Programı (Yık-Yap) kapsamında eğitime kazandırılan Zeytindalı Anaokulundaki çalışmaları yerinde inceleyerek sona erdi.
OKUL MÜDÜRLERİ TOPLANTISI
Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ekseninde Şarköy ilçesinde okul müdürleri toplantısı yapıldı. Şarköy Kaymakamlığı Toplantı Salonunda yapılan toplantıda, Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin tanıtımı, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ekseninde öğretmen eğitimleri ve Velivizyon Projesi başta olmak üzere yeni eğitim öğretim yılında okullarda yapılacak çalışmalar ve belirlenen diğer gündem maddeleri görüşüldü. İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Abdülaziz Yeniyol'un başkanlık ettiği toplantıya Şarköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Elma, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Fahri Kırmızı, şube müdürleri ve okul müdürleri katıldı.




ETİKET :  

Tümü