''SEÇİM BİTTİ BALTALARI TOPRAK ALTINA GÖMÜN MAHALLENİZE HİZMET EDİN'' - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

''SEÇİM BİTTİ BALTALARI TOPRAK ALTINA GÖMÜN MAHALLENİZE HİZMET EDİN''

23-04-2024 | 11:41

İlçemiz Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı başkanlığında, Kaymakamlık toplantı salonunda 16 Nisan 2024 Salı günü Belediye Başkanı Muhtarlar ve Daire Amirleri ile toplantı yapıldı.
Açılış konuşmasını Yazı İşleri Müdürü Nihan Tan tarafından yapılan toplantıda, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından başladı. İlçemize bağlı 31 mahallede görevine yeni seçilen muhtarlarla tanıştı. Mahalle muhtarlarının taleplerini dinleyen İlçe Kaymakamı Helvacı, iletişim kanallarını güçlendirme ve yerel yönetim ile iş birliği içinde sorunların çözüleceğini vurgulayarak, ilgili kurum amirlerine talimat verdi. Seçilmiş ve Atanmışlar bir araya gelerek Şarköy ilçesinin sorunlarını çözüme kavuşması için çalışma başlattılar.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda Şarköy İlçe Kaymakamı Dr.Ahmet Naci Helvacı’nın başkanlığını yapmış olduğu toplantıda Mahalle Muhtarlıklarına seçilen 31 Muhtar ile Belediye Başkanı Alpay Var ve Daire Amirlerinin katılımıyla yeni dönemin ilk toplantısı yapıldı.
Kaymakam Dr.Ahmet Naci Helvacı muhtarların önemli bir görev üstlendiklerini kaydederek; “Göreve gelen tüm muhtarlarımızı kutluyorum. Devletimiz ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi kuracak olan muhtarlarımıza başarılar diliyorum. Devletin temsilcisi olarak bizler de sizlerin yanında ve destekçiniziz.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri sonucunda mahalle muhtarlıklarına seçilen 31 muhtarlarımızdan 11 tanesi yeni seçlmiş muhtarlarımız.Tekrar seçilen muhtarlarımızla beraber Şarköy ilçemize hizmet edeceğiz. 31 Mart seçimleri geride kaldı.Her seçilen muhtarlarımız mahallesinde kendisine oy versin vermesin her vatandaşın mutarı olduğunu düşünerek seçim döneminde yaşananları unutarak baltaları toprak altına gömmüş şekilde bulunduğu bölgenin sorunlarını Kaymakamlık,Belediye Başkanı ve Daire Amirlerimizle beraber çözüme kavuşturmalıyız”dedi. Tanışma yeni dönemin yol haritasının konuşulduğu toplantıda, Başkan Var Muhtarları mesai arkadaşları olarak gördüklerini ifade etti.31 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçimlerinde mahalle muhtarları da belirlendi.Şarköy’de 31 mahallenin bir kısmında mevcut muhtarlar güven tazelerken, bazı mahallelerde ise değişimler yaşandı.Bende ikinci dönem Şarköylü hemşerilerimin verdiği destekle güven tazeledim.İkinci dönemin daha tecrübeli olarak ilçemize yakışan hizmetleri beraber çalışma gayreti içinde olacağız, burada sayın kaymakamımız seçilmişlerle atanmışları yani bizleri bir araya getirdikleri için teşekkür ederim”dedi. Toplantıya İlçe Kaymakamı Dr. Ahmet Naci Helvacı,Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Jandarma Komutanı Ütğm. Hasan Doğan , Emniyet Müdürü Vekili Akın Şahbaz, Sahil Güvenlik Komutanı Bahattin Aydın,Kurum Amirleri ve Mahalle Muhtarları katıldı.




ETİKET :  

Tümü