Şarköy’de 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkuyla Kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 102. yıl dönümü, tüm yurtta olduğu gibi Şarköy’de coşkulu bir törenle kutlandı. Kutlamalar, saat 09.30’da Kaymakamlık Makamında tebrikat töreni ile başladı Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen çelenk töreni ile devam eden tören Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başlayan program, Törene; Kaymakam Dr.Ahmet Naci Helvacı, Belediye Başkanı Alpay Var, Garnizon Komutanı Yb. Hakan Kalay, Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Talip Aykaç, İlçe Garnizon Komutanı Bilal Sert, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Oğuzhan Şimşek , Sahil Güvenlik Komutanı Bahaddin Aydın, İlçe Emniyet Müdür V. Akın Şahbaz, Daire Müdürleri,Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşları Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Gaziler ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesi ile başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ve hazırlanan çeşitli gösteriler ile devam etti.
30 Ağustos Zafer Bayramı 102. Yıl Dönümü kutlama programı düzenlenen yarışmalarda dereceye giren yarışmacılarımıza ödüllerinin verilmesinin ardından
Günün anlam ve önemini belirten konuşmanın yapılması ve hazırlanan çeşitli gösteriler ile devam etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı 102. Yıl Dönümü kutlama programı düzenlenen yarışmalarda dereceye giren yarışmacılara ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.
30 Ağustos Zafer Bayramı 102. Yıl Dönümü kutlama programı etkinlikleri kapsamında Kaymakam Dr. Ahmet Naci Helvacı ve Protokol Kore gazisi Hüseyin Turhan, Kıbrıs gazisi Arif Palabıyık ve Kıbrıs gazisi Hüseyin Akgül' ü evlerinde ziyaret ettiler.Gece Şarköy Belediyesinin düzenlemiş olduğu feneralayı yürüyüşü ve Cumhuriyet Meydanında düzenlenen konserle Rumeli şarkıları eşliğinde vatandaşlar eğlendi.