Müdür Yardımcısı Olduğu Halk Eğitimi Merkezi'ne Yıllar Sonra Müdür Atandı

Şarköy Halk Eğitimi Merkezi'nin yeni müdürü Ertan Turan görevine başladı.
Şarköy’de 2016-21017 yılında Şarköy Halk Eğitimi Müdür Yardımcılığı yaptıktan sonra yıllardır çeşitli okullarda müdür olarak görev alan Ertan Turan Şarköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak yeni görevine başladı. Turan yaptığı açıklamada, “Hayat boyu öğrenmenin ve üretimin merkezi olan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak iş ve gönül birliği içerisinde kurumumuzu her alanda başarıya taşımak, paylaşımcı bir anlayışla bugüne kadar yapılmış olan güzel ve kalıcı çalışmaları geliştirebilmek, bu çalışmalara yenilerini ekleyebilmek gayesiyle ve ekip ruhuyla güzel çalışmalar yapacağımıza inanıyorum.” dedi.
ERTAN TURAN KİMDİR?
Ertan Turan 1981 İstanbul doğumludur. İlk ve ortaöğretimini İstanbul’da tamamlamıştır. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği mezunudur.
2006 İstanbul/Silivri Çeltik Köyü İlkokulu, 2012 Hakkari/Yüksekova Güllüce Köyü İlkokulu Sınıf Öğretmenliği, 2013 Tekirdağ/Şarköy Şehit Öğretmen Neşe Alten İlkokulu Sınıf Öğretmenliği, 2016 Tekirdağ/Şarköy Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcılığı, 2017 Tekirdağ/Şarköy Hoşköy İlkokulu Müdür Yardımcılığı, 2019 Eriklice İlkokulu ve Ortaokulu Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur.
19/08/2024 Tarihi itibariyle Şarköy Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak görevlendirilmiştir.