İnşaat molozları yeşil alanları ve plajları kirletmeye devam ediyor

Şarköy’de boş araziye atılan inşaat atıkları ve molozlar çevreyi kirletmeye devam ediyor.Şarköy’de merkez mahalle ve kırsal mahallerde yapılan tadilatlarda çıkan inşaat molozlarını boş araziye kimliği belirsiz kişilerce çuvallarla moloz ve inşaat atığı döküldü. Özellikle yaz aylarında artan inşaat ve ev tamiratlarından çıkan molozların rastgele atılması çevrede bulunan plaj ve yeşil alanlarında yok olmasına neden oluyor. Arazinin kirlenmesinin yanı sıra, plaj alanına giderken çirkin görüntüyle karşılaşan vatandaşlar da duruma tepki gösterdi.
Vatandaşlar, doğaya zarar veren inşaat atıklarının bir an önce toplanmasını ve yetkililerin yaptırım uygulamasını istedi.
Şarköy’de boş araziye ve derlere atılan inşaat atıkları ve molozlar çevreyi kirletmeye devam ediyor.
Şarköy’de boş arazi ve plajlara kimliği belirsiz kişilerce çuvallarla moloz ve inşaat atığı döküldü. Özellikle yaz aylarında artan inşaat ve ev tamiratlarından çıkan molozların rastgele atılması çevrede bulunan yeşil alanlarında yok olmasına neden oluyor. Arazinin kirlenmesinin yanı sıra, plajlara giderken çirkin görüntüyle karşılaşan vatandaşlar da duruma tepki gösterdi. Vatandaşlar, doğaya zarar veren inşaat atıklarının bir an önce toplanmasını ve sorumluların bulunarak cezai işlem uygulanmasını istedi.