Bu Lokantada Şehit Ailelerine Yemek Ücretsiz - Şarköy Haberleri - Şarköy Haber

Bu Lokantada Şehit Ailelerine Yemek Ücretsiz

11-09-2024 | 23:02

Tekirdağ Şarköy ilçesi Mürefte bir sulu yemek lokantasının işletmecisi olan Gürkan Koçer, şehit aile ve çocuklarına destek olmak için onlardan ücret talep etmiyor.
Bu lokantada şehit ailelerine yemek ücretsiz Gazilere %75 indirim,lokantada artan yemekleri günlük olarak sokaktaki can doslarla paylaşmakta
Tekirdağ’ın Şarköy ilçesi Mürefte mahallesinde,yeni açmış olduğu lokantasında şehit ailelerinden ücret almadan yemek ikram eden,Gazilere %75 indirim yapan ve aynı zamanda lokantada artan yemekleri günlük olarak sokaktaki can doslarla paylaşmakta olan bir lokantanın yaptığı kampanya dikkat çekiyor.
Şarköy ilçesi Mürefte Mahallesinde bir sulu yemek lokantasının işletmecisi olan Gürkan Koçer, “Atam Lokantası” ismini verdiği sulu yemek lokantasında camına görsel olarak yapıştırdığı duyuruyla “Bu Lokantada Şehit Ailelerinden Ücret Alınmamaktadır,Gazilerimizden %75 İndirim Uygulanmaktadır ,Lokantamızdaki Artan Yemekleri Günlük Olarak Sokaklardaki Can Doslarımızla Paylaşmaktayız”. Yazarak şehit aileri ile Gazilere ve sokak köpeklerine destek oluyor. Gürkan Koçer, yaptığı desteğin bu beden candan çıkmadığı sürece devam edeceğini belirten Koçer:“Biz Türk vatandaşı olarak her zaman askeriz”
Yaptığı açıklamada, "Ne yaparsak yapalım şehitlerin borcunu ödeyemeyiz" diyen Gürkan Koçer, “Televizyonlarda şehit ailelerinin hallerini görüyoruz, bir kısmı fakir. Yıkık dökük binalarda oturuyorlar. Haliyle onların çocukları da o şekilde çok fakir. Biz de Türk halkı olarak, özellikle yardım sever bir halk olarak elimizden gelen bütün desteği veriyoruz. Çünkü onlar olmasa, bizler buralarda ne rahat rahat iş yapabiliriz, ne çalışabiliriz, ne de huzurlu gezebiliriz. Bu onların hakkı tabiki sokaktaki can doslarımızıda unutmadık. Bu can bedenden çıkmadığı sürece devam edeceğim” dedi.




ETİKET :  

Tümü